Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6623 | Broj poruka: 26372

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


HMMMMM


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Sany

12.11.2008. 13:25

Ja sam zivjela s njim 20 godina pa nisam dobila hepatitis c, a nismo ni znali da ima, pa valjda i ona nece dobit, sad imma drugi problem zeznu me moj pedijatar, rekao mi da za mjesec izbacim dva mljecna obroka a ubacim jedan slatki i jedan slani, ona pojede kasicu od jabuke i pokoju HiPP slanu njenog uzrasta, tj. 5 i pol mjeseci, al sad mim manje mlijeka pije, popije tri do 4 puta po 100 do 180 ml. Aptamila 1 , znaci otprilike tri mlijecna i dvije kasice, uglavnom manje mlijeka pije, ona fono napreduje ima 7 kg, sta da radim, ipak ste Vi daleko najveci strucnjak.

Darko Richter, dr. med.

12.11.2008. 17:55

Nema sumnje u to da sam najveći ... .Međutim, ne vidim da vas je pedijatar išta zeznuo. Ne očekujete, valjda, da dijete do 90. godine života jede sve od podoja, preko Aptamila, i kašica, pa do bifteka, i da ništa ne zamjenjuje u prehrani, već samo nadodaje.
A što se tiče hepatitisa C. Očito je da ste sebi kontrolirali markere hepatitisa, pa bi minimum pristojnosti bio da to učinite i svome djetetu. Još uvijek je besplatno.