Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6622 | Broj poruka: 26371

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


nezna se posjesti


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ciciban Q

18.12.2009. 11:30

Postovani primarijusu,molila bi da mi kazete dali se trebam zabrinuti sto se 11mjesecna beba nezna sama dovesti iz lezeceg polozaja u sjedeci.Moram da Vam napomenem da savrseno sjedi kad ga ja stavim u sjedeci polozaj a isto tako nezna ni da puzi.Pitala sam pedijatricu o tome i ona kaze da je sve u redu al ja opet nesto mislim da je se vec trebao sam poceti dizat,molim Vas hocetel biti ljubazni da mi iznesete Vase misljenje o tome.I jos da spomenem da kada je u hodalici bukvalno koracajuci trci po kuci.Pedijatrica je jedino dala savjet da mu stavimo deku na pod i ispred njega koju igracku i da ce tako poceti da puzi, to smo pokusali ali dijete nece na pod dreka ga stoji.Molim Vas da mi date neki savjet ili Vase misljenje dali on ima zastoj u motorickom razvoju a da to pedijatrica nije uocila. Dragi primarijusu od srca Vam se zahvaljujemi toliko mi je drago sto postojite da mi zabrinuti roditelji mozemo dobiti Vase odgovore bili oni pozitivni ili negativni.Sretan Vam Bozic.

Darko Richter, dr. med.

18.12.2009. 13:45

Sad vas ne mogu "oprati" kada mi toliko kadite.
A rado bih.
Ja bih, npr., pitao tatu i mamu od Branke Vlašić, da li je ona najprije sjedila, puzila, uspravljala se, hodala, trčala, ili je odmah skalala u zrak? Recimo da je preskočila posjedanje. Što onda? Sada redovito preskoči 200 cm, i k tome u zaletu hoda, pa poskokne, pa potrči i skoči. Poslije čak i sjedi, na tartanu. Sve je savladala.
Tako će i vaš mali, kada pobijedi u sprintu, sigurno znati konačno kako da sjedne.