Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6626 | Broj poruka: 26391

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


PROBLEMI SA SLUHOM


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

MAJA

26.12.2003. 11:36

Imam curicu od 3 god. i 5 mjeseci, i vec neko vrijeme mi se cini da me ne cuje ili bar da cuje slabije.Sad sam se igrala s njom da ona bude u drugoj sobi i da mi ponovi ono sto ja kazem i na sve sto sam rekla nije uopce reagirala.Zatim sam govorila pred njom,ali sam sakrila usta s rukom,na sto je reagirala jer je primjetila da joj se obracam,ali je vikala "Ha?Ha?" .Poslije sam se stala pokraj nje,okrenula joj ledja i govorila joj neke stvari tipa-idemo u lunapark,gle dosla je Andrea(njena prijateljica)-stvari na koje sto posto reagira,ali sad nije ni najmanje.Lagano me pocinje hvatati panika,vodit cu je doktorici,ali bi vas molila da mi kazete kakve pretrage mogu ocekivati i sto bi se trebalo napraviti.Ona inace sve normalno izgovara,sva slova lijepo kaze i slaze recenice,ali je jako glasna,sve sto govori-govori jako glasno,tj.vice. Hvala na vasem strpljenju i odgovoru!

Dr. Darko Richter

26.12.2003. 19:38

Morate obratiti pozornost na obično spontano slušanje, bez inscenacije pretraga, koje vi niti znate, niti umijete, pa padate u paniku. No, jedino što vam mogu savjetovati jest da se obratite pedijatru svojeg djeteta, koji će, po potrebi, dijete uputiti na ORL.