Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6626 | Broj poruka: 26391

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


promuklost


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

sanja

14.12.2003. 14:45

Opet Vam se javljam s pitanjem i unaprijed se ispricavam na trosenju Vaseg vremena. Mome sinu (godina dana) curi nos nekih tjedan dana,a od sinoc se javila i promuklost. Nema temperaturu,ne dise otezano,ne kaslje,malo je nervozan i slabije jede,ali inace je,kao i uvijek, dosta ziv i aktivan. S obzirom na stenozu valvule,cijepljen je protiv gripe. Da li ga po Vasem misljenju trebam voditi pedijatru. Jasno mi je da nitko ne ordinira preko telefona,ali kako je nedjelja zvala sam dezurnu pedijatricu koja kaze da se najvjerojatnije radi o laringitisu. Jos jednom,ispricavam se na smetnji.

Dr. Darko Richter

14.12.2003. 22:24

Opet i uvijek ponavljam: kad god netko pita na neviđeno (internet, telefon), treba li ići na viđeno (tj. treba li dijete pokazati pedijatru), odgovor jest jasan i glasan: DA. Tu vam nikako ne mogu drugačije pomoći, jer ja sam pedijatar, pa ako me pitate trebam li vidjeti dijete, to vam mogu reći tek kada ga vidim.