Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6620 | Broj poruka: 26369

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Stridor


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

mago

26.08.2016. 16:20

Poštovani,
Moja djevojčica ima 5 i pol mjeseci!Započeli smo s dohranom.Do sada smo konzumirali rizine pahuljice i kasice - jabuka i kruska!!!Kod hranjenja žličicom beba proizvodi neobican zvuk-hroptanje,zvuk gužvanja papira,hodanja po suhom lišću!!!Taj zvuk traje još koju minutu nakon hranjenja,brzo prestane!!!Čitala sam na netu i zaključila da se radi o stridoru!!!Koliko je on opasan,koji mu je uzrok,da li je povezan s dohranom!!!Uskoro slijedi i redovno cijepljenje sa 6 mjeseci!!!Da li treba odgadati cijepljenje??Da li treba obaviti kakve pretrage???Beba je dobrog opceg stanja,vesela,napreduje na tezini!!!

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

05.09.2016. 10:50

Prema opisu nije moguće točno definirati o čemu je riječ. Snimite mobitelom hranjenje i zvuk kojeg čujete pa se konzultirajte s pedijatrom. Ne nalazim kontraindikacija za nastavak cijepljenja ako je dijete dobrog općeg stanja.