Psihijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 667 | Broj poruka: 1506

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Spavanje


Autor Poruka

Barbara

12.01.2003. 11:35

Poštovani,
Imam problema sa zaspivanjem navecer. Ponekad bude sve u redu, ali često, kad legnem navečer spavati, počinjem 'vrtiti filmove' od proteklog dana. U životu nemam nekih većih problema, tako da mislim da to nije rezultat neke vrste preopterećenosti. Moj suprug koji redovito zaspe prije mene hrče izuzetno glasno. Ja zapravo ne znam potječe li moj problem od njegovog hrkanja ili sam ja za to kriva sama, odnosno imam li vlastiti problem ili je to suprug. U četvrtom mjesecu trudnoće sam. Trebam li se javiti za neku vrstu pomoći, ili je normalno da neki ljudi navečer jednostavno trebaju više vremena da zaspu?

Prof.dr.sc. V. Folnegović Šmalc

17.01.2003. 13:16

Vjerojatno u pzadini Vašeg problema leži više faktora među kojima važnu ulogu igra i Vaša trudnoća.Pokušajte ići spavati kasnije i uspavati se čitajući knjige, gledajući televizor i dr.kako bi izbjegli " vrtenje filma od proteklog dana".Ako i dalje ne budete spavali dovoljno ili se budete osjećali umorno obratite se liječniku za pomoć.