Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 901 | Broj poruka: 2661

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


lezije jezika


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

tara

04.03.2003. 12:47

poštovani
imam 27 godina zdrava sam i ne uzimam nikakve lijekove .ne pušim i ne konzumiram alkohol.smetnje mi stvaraju učestale lezije u ustima tj posebno na jeziku( bočno )i ispod jezika koje su vrlo bolne bilo da su iritirane nekom hranom npr orasi naranča i sl ili ne.počnu kao bijeli kružići sa crvenom sluznicom u sredini. onda se crvenilo širi a bjeli rub povlači. jedna lezija traje po par dana ali stalno nastaju nove. probala sam uzimati b vitamine ispirati usta kaduljom hexoralom , betadinom no ništa ne pomaže. krvna slika je u redu i nisam slabokrvna niti sklona bilo kakvim drugim oboljenjima. jedino što primjećujem je da su mi ujutro usta puna neke skrame i da to smrdi dok ju ne ispljunem i operem usta.kroz dan nemam problema sa neugodnim zadahom. unaprijed hvala

Dr.sc. Silvana Jukić

06.03.2003. 17:31

Obzirom da nisam oralni patolog jedini savjet koji Vam mogu dati je taj da posjetite oralnog patologa. U Zagrebu na Stomatološkom fakultetu na Zavodu za oralnu medicinu ili u Stomatološkoj poliklinici u Perkovčevoj ulici a u Rijeci na Stomatološkom fakultetu.