Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 901 | Broj poruka: 2661

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


lijeceni zub


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Zlatko

23.02.2003. 23:06

Postovnje

Prije otprilike pola godine zavrsio sam lijecenje zuba 4. gore lijevo (vadenje zivca i ciscenje i punjenje kanala). Cijelo vrijeme taj lijeceni zub osjecam kada u njega lupkam drugim zubima. Inace me taj zub ne boli. Zanima me da li to znaci da zub nije doro saniran.

Dr.sc. Silvana Jukić

04.03.2003. 22:20

Osjetljivost na zagriz može značiti da liječenje nije bilo uspješno. To se može utvrditi rtg snimanjem. Snimku treba analizirati stomatolog koji će utvrditi da li je zub punjen pravilno i postoji li proces u kosti oko zuba.

anonimna16

27.09.2016. 19:50

Postovani,
Imala sam karijes na jedinici gore, zubar kad je poceo raditi dosao je do zivca pa sam dobila lijek. 4 dana poslije osjetila sam bol u tom zubu i titranje zivca, isti dan otisla sam kod zubara te mi je umrtvio zivac i rekao da mora stajati mjesec dana. Na polovici zuba trenutno imam crnu crtu dosta veliku pa me zanima je li to normalno i hoce li se povuci prije nego prode tih mjesec dana?

Dean Cekić, dr. med. dent.

29.09.2016. 10:30

Poštovana,

ne vidim razlog čekanju od mjesec dana. Crta bez obzira na uzrok neće proči bez intervencije liječnika.