Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 901 | Broj poruka: 2661

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


Mliječni zubi


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

mama

04.11.2002. 12:20

Molim Vas za mišljenje o aparatićima ili protezama za zube kojima se čuva mjesto za trajne zube. O tome je nedavno bilo na TV, ali nažalost nisam gledala tu emisiju.Imam sina od 3 godine koji nema prednja 4 zubića-do kraja su izjedeni. Jesu li ti aparatići zaista potrebni?Name, tu emisiju su gledali moji roditelji i izludili su me s tim. Kad sam bila na sistematskom sa malim, zubarica mi o tome nije ništa rekla, nije čak niti spomenula tu mogućnost.Što mi vi savjetujete???

Dr.sc. Silvana Jukić

06.11.2002. 07:55

Savjetujem Vam da se ako ste u mogućnosti savjetujete s pedodontom - dječji stomatolog koji su što se tiče dječje stomatologije puno osposobljeniji i kompetentniji od općih stomatologa. Ako ste iz Zagreba, na Stomatološkom fakultetu postoji Zavod za dječju i preventivnu stomatologiju gdje će Vam nakon pregleda djeteta dati najbolji savjet.

mama

11.11.2002. 09:15

Nažalost nisam iz Zagreba, već iz Rijeke-pokušavala sam na sve moguće načine saznati gdje mogu naći pedodonta i nailazila na adrese i telefone samo općih stomatologa.Nitko me nije znao uputiti, na spomen aparatića svi su se redom čudili i sl.
Bila bih Vam veoma zahvalna ako mi možete dati savjet gdje da se obratim (većina ne želi ni razgovarati, ni saslušati-jer kao ima gužvu i nema vremena) i pronađem pedodonta u Rijeci?