Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bol


Autor Poruka

Noel

14.06.2013. 23:05

Pozdrav,
imam problem. Tacnije, tokom odnosa imam bol na ulazu u vaginu, cak mi nekada i krvi bude, male usne mi oteknu posle odnosa, praceno peckanjem. Bol i natecenost zna biti toliko jaka da ne mogu da sjednem normalno. Papa sam radila sve mi je uredno, doktorica mi je rekla da uzmeme lubrikant i to sam probala, jedno vrijeme mi je pomagalo, sada opet isto... Ne znam stvarno sa cime da probam da to prestane..jer je osjecaj uzasan. Molim vas neki prijedlog ili da mi kazete sta da radim dalje?

Dejan Šakoronja, dr. med.

15.06.2013. 12:15

Probajte koristiti Canesten vaginalete i kremu izvana nekoliko dana.

Ewaa_123

17.06.2013. 13:30

Pozdrav, napravila sam pauzu od mjesec dana uzimanja kontracepcije, te sam idućom mjesečnicom opet počela s kontracepcijom. Počela sam ih opet pit 2.6. no zadnjih tjedan i pol osjetim tupu bol u donjem dijelu trbuha, ne konstantno nego povremeno. Pa me zanima, dali je to moguće zbog te jednomjesečne pauze i novog unosa hormona? Dobila sam zadnja dva tri dana pojačani iscjedak.

Dejan Šakoronja, dr. med.

17.06.2013. 14:40

Ne nije uzrok ponovno započinjanje pilula. Imate bolove i iscjedak, vjerovatno se radi o upali u ginekološkom sustavu.