Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


je li moguca trudnoca?


Autor Poruka

polar

06.04.2008. 19:05

Postovani, obzirom da imam napadaje panike i uzimam antidepresive zbog toga, doktorica mi je savjetovala neku drugu metodu zastite osim oralne kontracepcije jer smatra da bi to bilo previse hormona za mene i da bi negativno djelovalo na raspolozenje.mene zanima koja jos metoda postoji jer koliko znam gotovo sve se baziraju na hormonalnoj bazi.za sada imam odnose s prezervastivom,ali to mi je uzasno nesigurno.npr. sada mi menstruacija kasni 3dana,imala sam odnos u neplodnim danima, i decko nije ejakukirao.svejedno, postoji li mogucnost za trudnocu?hvala

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

06.04.2008. 23:25

Ja se ne slažem sa vašom doktoricom. Antidepresivi nisu kontraindikacija za kontracepciju i trebate ju početi uzimati. A kad sumnjate da bi mogli biti trudni učinite test na trudnoću, jer mogućnost trudnoće uvijek postoji iako je u ovom vašem konkretnom slučaju malo vjerojatna.