Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


linex lady comfort


Autor Poruka

sanja91

15.04.2015. 21:45

Poštovani,
pila sam lindynete do 9 mj 2014 pa sam prestala,, menstruacije su ostale neredovite zbog policističnih jajnika predpredzadnu sam menstruaciju sam imala 1.1. 2015 nakon nje nisam dobila 2 i pol mjeseca radila sam testove svi negativni.. kupila sam linex lady comfort misleći da je neka upalica u pitanju i odma nakon te prve tablete počeli su bolovi u donjem djelu trbuhu i krenulo je krvarenje smatrajući to menstruacijom jer je trajalo i izgledalo kao ona nastavila sam sa lindynete te oko sredine ciklusa uzela sam dugu tabletu nakon čega je počeo smeđi iscjedak tu i tam zgrušani komadići koji je trajao sve do danas dokle se opet nisu pojavili bolovi u donjem dijelu trbuha i krvarenje kao menstruacija... sad mene zanima što bi to bilo zašto se to dogodilo postoji li mogućnost abortusa ili je to sve normalno?

hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

15.04.2015. 21:55

Na osnovu opisanog ne mogu znati. Ne mislim da se radilo o trudnoći ali o neurednom disfuncijskom krvarenju zbog pcosa vrlo moguće.
Sugeriram pregled i uzv.