Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Mogucnost trudnoce


Autor Poruka

Bojan1414

03.12.2017. 11:30

Postovani dokotre,prije svega se ispricavam na otvaranju nove teme ali nigdje nisam mogao naci slucaj kao moj
Radi se ovako, imao sam odnos sa curom dan posle njene menstruacije. Koristili smo zastitu. Tokom odnosa sam primjetio neki bijeli isceda (valjda je bio bjelkast nekakav,gnjecav ne znam sad tacno) Odma smo prestali.NIje doslo do ejakulacije. Trajalo je 10ak min. Sad moje pitanje, da li je tak icedak iz nje ili je nesto iz mene ?Napominjem bilo je to kao neka grumuljica gnjecava. Koliko je pouzdana metoda neplodni dani, kondom, prekinut snosaj (da bar znam za ubuduce) ?

Ivo Balenović, dr. med.

03.12.2017. 16:36

Poštovani, vjerojtno se radi o pojačanom vaginalnom sekretu, no moguća je i gljivična upala koja nastaje uslijed pada imuniteta, a česta je neposredno nakon menstruacije.. Korištenje kondoma je sigurna metoda kontracepcije.

bojimmseee

20.12.2017. 10:25

Poštovani,

Menstruacija mi kasni vec 8 dana, prije 2 dana sam uradila test, situacija je bila sljedeca, kada sam stavila urin, test je sav pocrvenio, zatim se povlacilo to crvenilo i ostala je lonija samo na C liniji dok na T nije bilo ( sto u upustvu pise da je negativan) medjutim vidjela se blijedo roza pozadina testa, posto je ispocetka sav pocrvenio kada je urin stavljen, ali nije bilo T linije vec iznad je bila krivudava linija roza, kao od povlacenja urina kroz test, pa me zanima da li je to normalno i da li je test ispravan, imam simptome menstruacije ali ne stize jos, imala sam jaku upalu mokracnih kanala prije 20 dan, pa da li to utice na kasnjenje menstruacije?

Ivo Balenović, dr. med.

21.12.2017. 17:05

Poštovana, ako na T nije bilo linije znači da je test negativan, što znači da se ne radi o trudnoći.

Goodgirl

01.01.2018. 11:05

Postovani doktore,
Decko i ja smo sinoc malo pretjerali i uputili se u vise nezasticenih spolnih odnosa. Napomenula bih da sam i ja njemu, a i on meni prvi sto znaci da ne strahujem od nikakvih spolnih bolesti. Menstrualni ciklus mi traje 28 dana, a posljednju sam menstruaciju imala od 10.12.-16.12. (7 dana uvijek). Zanima me postoji li ikakva mogucnost za nezeljenu trudnocu jer su mi neplodni dani (22.dan ciklusa)?
Sljedeci put cemo valjda pametnije...
Unaprijed Vam hvala na odgovoru.

Ivo Balenović, dr. med.

01.01.2018. 19:50

Poštovana, odnos je bio u vrijeme neplodnih dana i ne postoji mogućnost trudnoće, tj. ona je samo teoretska - ako je baš ovaj ciklus ovulacija zakasnila tjedan dana, što je gotovo nemoguće budući da imate uredne cikluse.