Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


napadaji panike


Autor Poruka

polar

14.03.2010. 14:15

Poštovana dr.,
pijem triquilar već 8godina(sada mi je 26) i prije4 godine pojavili su se napadaji panike koji su se razvili u panični poremećaj. zbog toga pijem antidepresiv cypralex zadnje 4 godine. triquilar uzimam dugo iako sam imala 3-4 pauze. panika se nije pojavila ubrzo nakon početka korištenja triquilara zbog čega mislim da i nije uzrokovana njme.međutim s obzirom da nikako ne mogu prestati piti antidepresiv i biti dobro pokusala bih se skinuti s triquilara da vidim hoce li mi mozda biti bolje jer je ipak to umjetan hormonalni status.što vi kao stručnjak mislite o tome?je li moguće da je ipak triquiar utjecao?ili je to ipak premalo hormona da bi poremetilo serotonin?
unaprijed hvala

Natalija Beljo, dr. med.

15.03.2010. 16:20

S obzirom da triquilar pijete 8 godina , a tek zadnje 4 ste pod antidepresivom dobro ste zaključoli da OHC nije uzrok ali ipak i oni mogu djelovati na psihu pa probajte prekinuti .