Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pauza kod uzimanja flastera!!


Autor Poruka

genius_ana

25.03.2008. 21:40

Koristim Evra flastere vec skoro godinu dana i prosli tjedan, u srijedu 19.3., sam trebala staviti novi flaster (2. po redu), medjutim, dogodilo se neocekivano putovanje u drugi grad, i nisam uspjela nigdje kupiti novu kutiju tako da sam sada bez njega i jucer sam dobila menstrualno krvarenje. Zanima me da li mogu sutra jednostavno staviti novi flaster pa je to pocetak novog ciklusa il trebam cekati da krvarenje prestane, i sto je uopce to krvarenje? isto tako me zanima kolika je opasnost od trudnoce, ako sam imala spolni odnos u cetvrtak (po racunanju, tada su mi bili plodni dani) i ako ona postoji, da li mogu vec sada, dok je krvarenje isprobati test ili trebam kasnije, kad cu imat flaster na sebi?molim vas sto prije odgovorite,nemam pojma sto da radim!!!hvalaaaa

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

26.03.2008. 01:15

Ajme al ste zakomplicirali happy.
Ovo krvarenje je zato što ste prestali koristiti kontracepciju. Možete ga računati kao menstruaciju i sutra staviti novi flaster, međutim, koristite i kondom prva dva tjedna. Sumnjam da ste ostali trudni dan nakon što ste prestali koristiti kontraceptiv, ali test na trudnoću možete napraviti najranije 15 dana nakon odnosa.

genius_ana

26.03.2008. 10:10

ajme hvalaaa happy !! ovo s tim pitanjima i odgovorima je super stvar, ni sami ne znate koliko ste pomogli!!!pozdrav!

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

26.03.2008. 13:10

Sretna što mogu pomoći happy. I vi cure ste super.