Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Qlaira


Autor Poruka

valek

03.08.2016. 12:05

Postovani,
Presla sam s Yasmin pilula na Qlairu obzirom da su mi menstruacije od Yasmina bile dosta obilne i jake. Sad sam pocela piti trecu kutiju Qlaire i jos nisam dobila krvarenje u vrijeme kad se ocekuje vec samo mrvicu smeckastog iscjetka doslovno,a koji mi bude jaci oko 15 dana pijenja pilula protekla dva mjeseca.Sad sam na prvoj piluli treceg pakiranja i imam lagane menstrualne bolove i osjecaj da cu dobiti menstruaciju. Da li je to u redu i smatra se privikavanjem ili moram ginekologu? Pilule uzimam redovito.
Zahvaljujem na odgovoru.

Dejan Šakoronja, dr. med.

03.08.2016. 23:05

Posjetite ginekologa. Osobno bih vam promjenio pilule.

valek

04.08.2016. 17:05

Poštovani,
zahvaljujem na odgovoru. Nakon ponovnog čitanja svog pitanja vidjela sam da sam pogrešno napisala pitanje stoga sam možda dobila i Vaš pogrešan odgovor. Naime, oko 15-og dana pijenja pilula znam imati smeđi iscjedak, a napisala sam da 15 dana imam probojno krvarenje. Obzirom da ovaj mjesec nisam dobila menstruaciju nakon 26. pilule i samo imam lagane bolove u trbuhu i križima( a na trećoj sam piluli iz do sad trećeg pakiranja), moram li posjeti ginekologa i postoji li mogućnost trudnoće iako sam redovito i pravilno uzimala tablete.
Ispričavam se na pogrešci i zahvaljujem unaprijed na odgovoru.

Dejan Šakoronja, dr. med.

04.08.2016. 20:00

Ne radi se o mogućoj trudnoći. Ako se spoting nastavi u idućim ciklusima sugeriram da promjenite pilule.