Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Zaboravljena 18 Yasmin tableta


Autor Poruka

tina20

27.11.2011. 22:10

Zaboravila sam popiti 18-tu tabletu yasmin te sam je popila iduci dan oko 10 sati (proslo je vise od 12 sati kada sam je trebala popiti tj. proslo je oko15 sati ). 18 tabletu sam pipila u 10 sati a 19 tabletu oko 16 sati. Ostale su mi jos dvije tablete ( za sutra i prekosutra) koje mislim popiti. Sada cu nastaviti piti tablete ( ove dvije i poceti sa novim pakovanje bez stanke)- Da li je to tako dobro? I da li moramo koristiti dodatne mjere zastite daljnjih nekoliko dana (obzirom da skoro svaki dan imamo odnose? Ili sam zasticena posto cu nastaviti sa daljnjim koristenjem Yasmin?
I jos samo jedno pitanje..... Za oko 5 mjeseci bi htjela prestati koristiti Yasmin..... planirala sam trudnocu. Ginekolog mi rekao da napravim pauzu, ali mi nije rekao koliko dugo.Iako mi napomenuo da ukoliko mi se i desi trudnoca a nisam radila pauzu da nije stetno za plod. Sto Vi mislite o tome i koliko po Vama treba raditi pauzu nakon Yasmin i prije planirane trudnoce? Hvala.

Natalija Beljo, dr. med.

29.11.2011. 17:55

Popijte i zaboravljenu i nastavite dalje . Pauza može biti cca 3 mjeseca.