Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bijeli iscjedak


Autor Poruka

jasemin

09.08.2011. 16:05

Poštovani,
imam 22 godine, pijem yaz tablete.. Sve je bilo uredu do prije dva dana kada sam primjetila bijeli iscjedak iz grudi. ujutro kada se probudim imam mokre tragove. kada pokusam pritisnuti grudi izlaze kapljice bijele, kao mlieko. molim da mi odgovorite da li je moja zabrinutost opravdana i kome da se obratim, svom doktoru ili ginekologu. u februaru sam bila na redovnom ginekoloskom pregledu (ujedno i pregled grudi) i sve je bilo uredu. trenutno imam menstruaciju, i grudi su mi vece nego inace u to vrijeme.

unaprijed hvala

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

06.09.2011. 23:10

Stvaranje manjih količina sekreta sličnog mlijeku potpuno je normalna pojava u potpuno zdravih žena i u zdravim dojkama. Također nabreklost dojki pred menstruaciju varira od ciklusa do ciklusa. Ako bi stvaranje sekreta u dojkama potrajalo dulje vrijeme ili se pojačalo, tada je ipak potrebno otići liječniku na pregle jer se može raditi o poremećaju u radu sustava žlijezda s unutarnjim izlučivanjem(endokrinološki poremećaj).