Home / Forum / Bolesti i stanja / Rak dojke / Invazivni duktalni karcinom dojke

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 954

Broj poruka: 3909

anonymous

Katarina Antunac, dr. med.

KBC SM
Zagreb, Vinogradska 29

Invazivni duktalni karcinom dojke

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Tami

07.03.2007. 11:13

Mojoj prijateljici dijagnosticiran je i operiran invazivni duktalni karcinom dojke gr III nalazom: tumor veličine 4 cm,T2, N2, M0. Status hormonskih receptora PR ++ 70%, ER ++60%, HER2 -.
Molila bih Vaš savijet za daljnju terapiju i da li biste preporučili paklitaksel u ovom slučaju.

Unaprijed zahvaljujem

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

12.03.2007. 00:05

Analize kliničkih pokusa adjuvantnog liječenja bolesnica s rakom dojke i pozitivnim hormonskim receptorima, a takav je tumor vaše prijateljice, pokazuju da paklitaksel ne doprinosi značajno poboljšanju rezultata.

ina1411

25.06.2007. 22:30

Ovdje jedna dijevojka iz Mostara. Molim vas bili mi mogli objasnit kako da postavim pitanje doktoru ili više saznati o carcinomu dojke i njegovom liječenju. riječ je o Carcinoma ductale invasivum mammae gradus 2 b-r index 7 fibroadenome mammae. imate li nekih linkova na kojim bi mogla saznat više. hvala unaprijed

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

26.06.2007. 21:50

Na ovom portalu Cybermed, portal za bolesnike postoji centar za edukaciju posvećen raku dojke kojeg je sastavni dio i ovaj forum. Tu možete pronaći prilično podtaka o liječenju raka dojke. Inače neki drugi poseno preporućljiv site ne znam. Unesite u Google tražilicu pojam rak dojke ili breast cancer i vjerujem da ćete dobiti veći broj korisnih linkova.