Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Kvrzica ispod pazuha


Autor Poruka

Zaabriinuta

17.01.2016. 20:15

Lijep pozdrav.
Mnogo sam zabtinuta.. Situacija je sljedeca. Prije dvije i po god. Sam rodila i dojila san svega 15 dana. Otisla sam na uvz dojke i nalaz je bio lipomatozne dojke i cistica gusceg sadrzaja na desnoj dojci. Danas mi se javila bol u predjelu desnog pazuha nize od samog sredista pazuha i mala kvrzica velicine kao pola zrna rize.. Doktoru cu svakako da odem.. Mozete li mi reci imam li tazlog za brigu. I da li je uopste upitanju nesto opasno. Da na pomenem da sam dan prije brijala pazuhe i nije me bolilo te da nije povrsinska bubuljica. Hvala

Katarina Antunac, dr. med.

24.01.2016. 04:45

Poštovana,
nažalost, bez pregleda ne mogu reći radi li se o nečem opasnom ili ne. Svakako se javite liječniku kako ste i planirali

NaIva2

12.05.2016. 23:00

Poštovana doktorice,
danas nakon što sam se probudila osjetila sam oštru bol ispod pazuha i kad sam opipala pazuh osjetila sam kvržicu. Naravno odmah sam se uplašila. Otišla bih svom doktoru ali trenutno sam u drugom gradu radi studiranja pa ne mogu. Kvržica je veličine graška, i bolna je i na dodir i ovako, i tek danas se pojavila. Dlake ispod pazuha već godina brijem britvicom, i već 2-3 godine koristim isti dezodorans i ovo je prvi put da mi se takva kvržica pojavila. Također sam kasnije danas išla u trgovinu i kako sam nosila teške vrecice, kad sam došla kući pogledala sam u ogledalo dali je kvržica splasnula ali nakon nošenja tih teških vrečica se povečala, kasnije se opet smanjila. Pregledala sam dojke da vidim dali možda na njima imam neke kvržice ali nemam, samo ispod desnog pazuha. U obitelji nitko nema i nitko nije imao rak dojke. Možete li mi reći što bi ona mogla biti i kako da znam da nije opasna, jer kod svog doktora neću moći ići još najmanje 2 tjedna zbog faksa. Hvala unaprijed na odgovoru.

Katarina Antunac, dr. med.

14.05.2016. 23:35

Poštovana,
nažalost, bez pregleda nije moguće reći o čemu se radi