Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


kvržica na dojci???


Autor Poruka

ivana zagreb

31.01.2008. 00:25

Imam 23 godine.Već neko vrijeme(otprilike pola godine) u lijevoj dojci osjećam nekakvu nelagodnu bol koja se javlja s vremena na vrijeme.Jučer se baš javila jača bol,par puta dnevno..Bol inače traje sekundu,dan,dva i onda tjednima ništa.Danas više ne osjećam ništa samo što sam primjetila da mi se na mjestu gdje sam osjetila bol pojavila malena kvržica,jako teško opipljiva,slučajno sam je primjetila prilikom samopregleda....S obzirom na moju dob,ne znam da li da se zabrinem i odem liječniku ili da pričekam???U zadnje vrijeme otkako osjećam bol u dojci često puta sam se pregledavala i ništa nisam napipala sve do danas...pa me zanima da li postoji mogućnost da se ta kvržica povuče, i da li se možda radi o natečenoj žlijezdi????Inače sam sklona oticanju limfnih žlijezda,osobito u području pazuha i to mi se dogodilo već par puta.Nikakvih drugih simptoma nemam.
Unaprijed hvala na odgovoru

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

10.02.2008. 19:25

Nemoguće je i zabranjeno je postavljati dijagnozu samo na temelju opisa stanja od strane bolesnika. Svakako otiđite liječniku na pregled. On će utvrditi o čemu se kod vas radi i dati vam sva dodatna objašnjenja. Statistički je vjerojatnost nastanka karcinoma u vašoj dobi vrlo mala.