Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Savet


Autor Poruka

Jasna

22.06.2006. 19:05

Postovani,
kako imam poviseni prolaktin skoro duplo od gornje granice i fibroadenome u dojci dali smem da koristim tablete na bazi Agnus-Cactus koji sadrzi fitoestrogene u niskim dozama -u uputstvu pise da regulira zanske hormone i smanjuje upravo prolaktin regulura ravnotezu progesterona i estrogena na strani progesterona ( koji su kod mene ok kako i TSH i T4 u normali ) Koliko su povoljni fitoestrogeni u mom slucaju jer sam procitala da estrogen povecava gustoca dijke pa je teze da se dijagnosticiraju promene i dali moze da poveca adenome? Zahvaljujem unapred i pozdravljam vas! Jasna

Prim. mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

25.06.2006. 17:57

Ne bih vam savjetovao da uzimate bilo kakave lijekove, osobito ne nekakve biljne lijekove neutvrđenog i nestandardiziranog sastava i porijekla, prije ngo se utvrdi razlog povišenom prolaktinu. Najčešći razlog je adenom hipofize, a to se stanje liječi na potpuno drugi način-operacijom !