Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


hemagiomi na koži stidnice


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

kata37

27.06.2014. 23:20

poštovani, unazad godinu dana na koži stidnice počele su mi se pojavljivati male tamno crvene bubuljice .ja sam ispočetka mislila da su mladeži,ali oni su se širili i sad ih ima oko dvadesetak.ponekad neki pocrveni i pukne iz čista mira onda kr curi kao luda.otišla sam kod dermatologa koji je rekao da su to hemagiomi i posla me na ginekologiju da mi ih odstranu.ginekologica kad je vidila nije znala šta bi ,ona to nebi rezala nego mi je spaljivala sa nekom tekučinom.to sam radila prekjučer ,sinoč nakon piškenja sam se obrisala kad ono iz pojedinik koje sam valjda takla wc papirom curila krv ka luda uz pritisak nakon nekog vrimena je stalo.stavla sam uložak idanas cili dan na njemu tragovi sukrvice,a mjesta koja je palila izgledaju kao gnojna pogotovo na jednom mjestu gdje ih ima najviše.grozo izgleda.nije mi rekla sa čim je to palila nego da dođem za 7 dana na kontrolu.neznam sama da li to tako treba izgledati i oće li to paljenje išta pomoči jer je i ona rekla da sumlja.molim vas vaše mišljenje i da mi napišete ako ovo ne uspije da li postoji kakva druga metoda da ih odstranim jer stvarno izgleda ju odvratno pogotovo sad liti kad se depiliram.i molim vas po vašem mišljenju zasto se oni tako množe.hvala

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

28.06.2014. 12:50

Ne znam čime Vas je ginekologica tretirala. Takve promjene se mogu odstraniti laserski. Kod nekih ljudi postoji sklonost njihovom javljaju i ne postoji neki poseban razlog za to.