Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


herpes


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

cindirella

08.10.2015. 19:50

Ovako jucer sam pila iz case iz koje je prijateljica pila sa jednom slamkom a ja sa drugom. Kolika je vjerojatnost da sam se zarazila herpesom? Ona ima herpes ali u tom trenutku nije imala krastice

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

09.10.2015. 11:55

Nikakva.

sanndra

26.09.2016. 22:25

Zanima me da li znate da li je ovo genitalni herpes. Imala sam iritaciju od uloska,poprilicno sam se 'odrala' i mazala gentamicin,i to je proslo ali mi se na vrhu klitorisa pojave dva mala videna plika koja su na dodir pukla,ne bole ali svrbuckali su kd su pukli. Posle toga to mesto je malo nateceno,blago,ali su se opet pojavili plikcici i svrbuckaju,od pudera nestanu ali ne skroz pa ako se iziritiram necim malo opet se pojave. Tako jec par dana,ne izgleda strasno i imam samo jedan plikcic,kao mala bubuljica ali se plasim da nije herpes. Inace redovno idem kod gon,i bila sam pre mesec dana poslednji put. Unapred hvala. Postavila bih sliku ali ne znam kako.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

27.09.2016. 19:50

Vjerojatno se ne radi o genitalnom herpesu. Moglo bi se raditi o posljedicama iritacije.