Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4001 | Broj poruka: 14400

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


nadrazeno i osjetljivo vlasiste


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

teamateja

03.01.2015. 01:05

Pozdrav, otisla sam kod dermatologa radi peckanja vlasista, on mi je rekao da uzmem elution sampon i s time perem kosu, probala sam s tim al mi nije bas pomoglo, tada sam uzela Vishy bez sulfata, to je smirilo malo stanje, iako i dalje pece i boli na mjestima gdje se pojavljuje i blago crvenilo, cula sam da je dobro uzeti bepanthen losion pa utrljati na ta mjesta, dali to mogu primjeniti? I koliko dugo bi se trebao koristiti elution sampon da daje neke rezultate, jer nisam sigurna dali mi bas ne pase ili ga nisam samo dovoljno dugo koristila? Unaprijed hvala;

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

03.01.2015. 11:50

Bepanthen losion može samo pomoći i možete ga koristiti i dulje vrijeme. Elution šampon možete također koristiti, a možete pokušati i Sensinol šampon od Ducraya. Problem kao vaš je dugotrajan, a često je potrebno i pokušavati više preparata dok se ne nađe onaj koji će Vam više odgovarati.