Nefrologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 290 | Broj poruka: 629

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


temperatura


Autor Poruka

Ðurðica

21.05.2002. 21:26

Molim Vas da mi detaljnije opišete simptome mišje groznice.Naime,moj suprug je imao četiri dana temperaturu do 39stupnjeva,koja je pala tuširanjem (alergičan je na većinu lijekova koji snizavaju temperaturu ,zbog čega je zadržan u bolnici.)Nalazi krvne slike su pokazali vrlo mali broj trombocita (znatno ispod donje granice ).Drugi dan broj trombocita je dostigao donju granicu.Temperaturu više nema,dobro se osjeća,ali je još uvijek u bolnici.Budući da je kratko boravio u području gdje su zabilježeni slučajevi mišje groznice ,da li imamo razloga za zabrinutost? U bolnici ne prima nikakvu tarapiju , jer još uvijek ne znaju o čemu se radi.Koliko je potrebno da se jave prvi simptomi? Veliko hvala na odgovoru.

prof. dr. Petar Kes

28.05.2002. 21:04

Upit:temperatura
Poštovana, tek sam danas pročitao Vašu elektronsku poštu. Predpostavljam da je stanje Vašeg supruga sada mnogo bolje i da više niste zabrinuti. U bolnici su najprije promatrali (opservirali) Vašeg supruga i pratili njegovo stanje klinički i laboratorijski, a sve u svrhu poduzimanja ciljanih i, vjerujem, pravovremenih terapijskih postupaka - ako se za njima ukaže potreba.
S poštovanjem,
Prof.dr.Petar Kes