Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6623 | Broj poruka: 26372

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Brizna mama


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

klaudija

20.11.2003. 20:54

Prije svega zelim da vas sve pozdravim.Imamo petogodisnjeg sina koji je jedno izrazito pametno i sasvim normalno razvijeno dijete ali ono sto je problem on place za svaku sitnicu ako nesto nije onako kako on to zeli place iz sveg glasa tako da me bude sramota susjeda.Igracke ga bas i ne zanimaju ako moze da iskoristi priliku da se igra sa kucanskim aparatima onda je mir.Zanima ga sve sto se okrece,svjetli,rastavlja i sl. U vrticu je dobar niko se ne zali na njega u isto vrijeme uci jos dva strana jezika(jer zivimo u inozemstvu).Pokusavam da ga odgajam ispravno ali nemogu da pronadem ispravan put.Hvala

Dr.Darko Richter

21.11.2003. 13:24

I ja imam tri takve kćerke, možda čak još pametnije od vašeg sina, pa ipak nekako izlazimo na kraj. Ono što dosta koristi, to ja kada osjete konkurenciju i da nisu baš sasvim same individue, oko kojih se sve vrti. Dakle, na posao.