Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6624 | Broj poruka: 26383

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Krajnici...opet


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

mare23

15.02.2007. 10:25

Javila sam Vam se prije 10-ak dana s temom Gnojna angina. Sada je prošlo 2 tjedna od prvih siptoma, ali njoj su angine još natečene, nisu crvene, a lijeva je puno veća od desne i ima dosta tih bijelih točkica na njoj iako manje nego prije. Imala je konjuktivitis i kašljala je, curio je nos prvo bistro, pa žuto-zeleno gusto, pa sad govoto i ne curi, a kad curi onda je opet bistro. Ispričavam se ako je zbunjujuće, ali moram reći da ide u vrtić, nije imala temperaturu i opće stanje je normalno. Ne idem pedijatru zbog gripe, a uvijek je gužva i bolesna djeca nisu odvojena. Ono što me zanima, je li normalno gore opisano stanje angina i trebam li ipak otići odmah pedijatru obzirom da je prošlo već 2 tjedna?

Darko Richter, dr. med.

15.02.2007. 22:30

Ne mogu odgovoriti na pitanje da li trebate ići liječniku. To je vaša odluka. Sami pročitajte još jednom što ste napisali, i vidite je li dijete zdravo. Vi doktoru idete kada je dijete bolesno, no o tome se ne možete konzulitirati s doktorom prije, no što mu dijete pokažete. To je prvo i osnovno u medicini. Ima jako malo stanja kada vam ja mogu reći decidirano da odjurite liječniku, a da toga, možda opavdano, niste bili ili mogli biti svjesni.