Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6622 | Broj poruka: 26371

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


opet ja


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

natasa

22.06.2003. 15:50

Mi smo jos uvijek gdje smo bili prije dva mjeseca.Odnosno za dva mjeseca dobio je 250gr a kazu jos nije zabrinjavajuce jer je rodjen velik i sa sedam mjeseci ima 8900kg a sa 5 mjeseci je imao 8580kg. Jede samo cetiri puta dnevno jer ako probam pet onda to na kraju ispadne tri a ovako mu barem dam sansu da ogladni.Mrzi sve i kenjka kad ga hranim osim povrca i mesa. Ha ha . Moje djete genijalac. Ono obicno djeca vole slatko a njemu grasak krompir mrkva koraba sa mesom super. Dva obroka su mlijecna neki lino i sve se jede zlicom. Voda se jedino pije al ne bas dovoljno. Zadnji obrok oko 20.00 pa se nekad desi ujutro pelena totalno suha. Zadovoljni smo sa pomoci gastroenterologa ovdje u Rijeci. Ali posto je dobio neki lisaj na licu koji je iste velicine vec dva tjedna ali neprolazi i ponekad je jace crven a nekad manje isli smo dermatologu koji je rekao da je to dermatitis ali je rekla da ima sor na jeziku koji ja nisam primjetila pa mu je prepisala diflucan. Dijete bukvalno poludilo od diflukana povracanje kaki sest puta dnevno pa gastroenterolog rekao da prestanemo davati i jesmo.Onda su preporucili Neocate mlijeko od kojeg je isto tako povracao i zgrazavao se od okusa iako sam mu mjesala sa nekim linom pa sam to odmah obustavila jer nas sve to samo vrati unazad.Kazu da ne napreduje zato sto nejede dovoljno. Preporucili su nesto sto se zove Duocal za povecanje kalorija. Da li znate ista o tome?Kako da mu nadoknadim za taj peti obrok? Iako nemogu da vjerujem da taj jedam obrok pravi razliku izmedju dobijanja ili nedobijanja na kilazi.Obroci kolicinski su oko 200gr. Rade sad nalaze stolice na gljivice,krv u stolici , Parazite i korprokulturu pa ce biti gotovi sljedeci tjedan.Ima te li kakvih komentara

Dr. Darko Richter

23.06.2003. 07:50

Jedini komentar: no diagnosis, no comment. Da primijetim na hrvatskom: ovo što opisujete mogao bi biti neki scenarij za biografski film naslovljen, npr., "Moje dijete od jaslica do punoljetnosti". No, unatoč dugom opisivanju, nema dijagnoze. Po meni, to već malo predugo traje. Morali biste naći liječnika koji će vam definirati polazni problem u uvjeriti vas u činjenice koje uspije uočiti kao relevantne.

natasa

23.06.2003. 11:09

Diajagnoza je i dalje refluks i poremecaj u hranjenju ali i po meni malo to predugo traje.Necu vas vise gnjaviti