Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6624 | Broj poruka: 26383

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Pohvala!


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Ivana!

14.09.2003. 12:35

Poštovani dr.Richter, čitajući Vaše odgovore na postavljena pitanja dobila sam poriv napisati Vam poruku pohvale! Jer traženo stručno mišljenje često dobijemo u paketu sa duhovitim opaskama što me jako razvedrilo, a nadam se da i ostale čitatelje!

Dr. Darko Richter

14.09.2003. 19:20

Harno primam na znanje. Inače, nisam osobito duhovit, no pitanja katkada to jesu - pa, kakva pitanja, takvi odgovori.

Vesna

15.09.2003. 10:15

Pridružujem se pohvalama!
I ja mislim da su odgovori sažeti, bez filozofiranja i definitivno sa stilom koji se meni jako sviđa (iako sam primjetila da ne dijele svi isto mišljenje). Ono što najviše cijenim u odgovorima (koje sam i sama par put dobila) je konkretnost, stručnost (koliko mogu ocijeniti) te brzina. Iako pretpostavljam da je teško dijagnosticirati ovako preko interneta, jako mi se sviđa i to što nije svaki odgovor "Odite doktoru" jer takav savjet mogu dobiti i od prve susjede.

Još jednom BRAVO dr. Richter!

Dr. Darko Richter

16.09.2003. 11:50

Dobro, dobro,...
Iskreno, nisam bez grijeha, a katkada sam i zajedljiv, ali mi je drago da ste opazili ono oko čega se trudim: da budem konkretan i direktan i da ne uopćavam previše odgovore od kojih onda nitko nema koristi.