Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6624 | Broj poruka: 26383

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


prepucij


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

sisterka

17.01.2008. 11:25

poštovanje.nadam se da sam odabrala dobar forum.recite mi molim vas, dijete- dečko ima 11 godina i ne može mu se prevući kožica preko penisa. kad je bio mali oko 3 godine to se dalo, a kako je postajao veći više nije dao da mu se prevlači, pa je sad došlo do toga da se uopće ne da.
molim vas, recite mi šta nam je činiti?
hvala najljepša

Darko Richter, dr. med.

17.01.2008. 12:15

Ovo je malo čudno, da se prije moglo, a sada ne ide. Jedno je da li netko ne da, a drugo je ako se stvarno ne da. To vam odavde ne mogu reći. Ima kraj vas neki doktor, pa neka vidi.

sisterka

19.01.2008. 02:15

hvala vam najljepša na odgovoru.
mnogi ljudi su rekli kad su rekli za to da to treba kirurški obaviti.
mislim kao malom dječaku se dalo, ja imama osjećaj kao da je zaraslo, akad pokušavamo navući , mali kaže da ga peče i boli.
možda da nastavimo sa tim možda uspijemo šta postići?

Darko Richter, dr. med.

19.01.2008. 16:20

Dida šumom, baba drumom. Ponavljam: odite do liječnika. Kada biste znali, i kada biste bili u stanju eliminirati bube iz glave, učinili biste to sve sami, tj on. No, bube su sitne, teško ih je trefiti, pa je bolje da to pogleda (i riješi) obližnji liječnik.