Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6624 | Broj poruka: 26383

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Problem s nogicom


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

malamely

03.02.2015. 22:05

Poštovani,
bili smo na pregledu kukova polovicom 12-og mjeseca i sve je bilo u redu,međutim u zadnje vrijeme beba mi izokreće stopalo desne nogice prema van,ja sad nisam pametna što misliti i raditi. Ta nogica koju okreće je užasno fleksibilna,maše s njome kao balerina,prebacuje nogicu preko noge i sve radi super s njome,međutim lijevo stopalo drži ravno,a desno prema van. Zvala sam pedjatricu,ona mi je rekla,a kad dođeš za 2 i pol tj.na cijepljenje vidjet ćemo-meni je to malo dug period ne daj Bože da je neka deformacija.Zvala sam i patronažnu sestru koja nam je dolazila kad se malena rodila,ona samo pretpostavlja da je to možda položaj koji joj odgovara.
Nije mi baš svejedno,molim Vas pomozite.
Unaprijed hvala

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

08.02.2015. 12:00

Ultrazvuk kukova je precizna dijagnostička metoda i ne očekujem da je riječ o problemu s kukovima niti općenito o ortopedskom problemu. Nakon pregleda kod pedijatrice možda će biti korisno konzultirati fizijatra radi poduke o vježbama. Obzirom da ste zabrinuti nemojte čekati, otiđite na pregled.