Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6623 | Broj poruka: 26372

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


tempeeratura


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

alisaali

07.07.2018. 19:20

Djecak od 18 mjeseci vec 10 dana uzastopno ima tempraturu 36.9 37.1 37.2 ne vecu medjutim cim zaspe popodne ili po noci temperatura je 36.5 36.6.Pedijatrica kaze da je to zato sto je uznemiren i da nema razloga za brigu ali meni je vudno zar bi to moglo biti za "ne brinuti se".Jedan dan sam mu dala panadol sirup dva puta ali nista djelovao nije vec kada je zaspo temperatura je nestala,a cim se probudi opet naraste.Sta bi to moglo biti molim vas?Inace je raspolozen i djeluje uredu osim sto se znoji jako cim se malo zagrije ili ako nije dovoljno na zraku.Hvala

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

13.07.2018. 10:01

Navedene vrijednosti su beznačajne, a ako je pedijatrica pregledala dijete i nema drugih smetnji nije potrebno ništa poduzimati. Prije mjerenja temperature treba mirovati barem pola sata, u suprotnom se uslijed tjelesne aktivnosti temperatura može podizati i do viših razina.