Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 901 | Broj poruka: 2661

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


Izbjeljivanje zubi


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Marta

20.11.2002. 16:24

Htjela bih izbijeliti zube, a da ih ne oštetim. Pogotovo one iznutra, koji su užasno žuti, toliko da mi je neugodno otići zubaru. Koje su tehnike, koliko je to štetno, i koliko to košta? MOgu li nabaviti neku pastu i koliko je učinkovita? Hvala.

Dr.sc. Silvana Jukić

30.11.2002. 23:43

Postoji nekoliko načina izbjeljivanja zuba, od kućnog izbjeljivanja pomoću udlaga i sredstava za izbjeljivanje koja se postavljaju u takve udlage do postupaka u ordinacijama kada stomatolozi izbjeljuju zube također rabeći udlage i različita sredstva za izbjeljivanje i metode. Cijene su različite, a najpovoljnije su za kućno izbjeljivanje. Paste za izbjeljivanje postoje mnoge na tržištu a njihova učinkovitost ovisi o uzroku obojenja tj. naslaga. I na kraju nek Vam ne bude neugodno otići stomatologu zbog preglada i utvrđivanja razloga obojanosti zuba jer smo mi stomatolozi zaduženi za brigu o zdravlju i dobrom izgledu zubiju naših pacijenata. To bi bio najbolji način rješavanja VAšeg problema.