Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 901 | Broj poruka: 2661

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


sredstva za izbjeljivanje zubi


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Jadranko

02.04.2003. 11:31

Postovana dr. Jukic!
zanima me osobno je li moguce u apoteci nabaviti nekakvo sredstvo za izbjeljivanje zubi ili se ta sredstva mogu nabaviti iskljucivo i samo kod stomatologa. Ako se vec odredjena izbjeljivanja vrse kod kuce, prema tvrdnjama nekih privatnih stomatologa, pretpostavljam da je onda moguce takva sredstva za izbjeljivanje nabaviti i u ljekarnama.
Sve najbolje
Hvala

Dr.sc. Silvana Jukić

13.04.2003. 22:17

Moguće je nabaviti sredstva za izbjeljivanje u ljekarnama, drogerijama pa čak i bolje opskrbljenim supermarketima.

Jadranko

29.04.2003. 11:00

Dr. Jukic, hvala Vam na odgovoru. Jos bih Vas samo zamolio da mi odgovorite sto mislite o sredstvu za izbjeljivanje zubi Rapid White koji je moguce nabaviti u ljekarni. Je li potrebna prethodna konzultacija sa stomatologom glede uporabe tih sredstava ili se ona mogu koristiti i bez konzultacija. Naime, prema uputama tog gela koji se, kako pise, postavlja u usta i drzi do 10 minuta, pretpostavljam da su to ipak neka sredstva koja mozda unistavaju caklinu, pa vas molm za misljenje i komentar
Pozdrav