Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


diane


Autor Poruka

nina1

06.01.2008. 12:03

pozdrav,
nedavno mi je ginekolog propisao diane. Nikada do sada nisam uzimala kontracepcijske pilule i prije nego što ih počmem uzimati željela bih biti sigurna u njihovu fnkcionalnost.a iskreno malo me je prestrašilo sve što sam pročitala o ovim tabletama na internetu,pa vas molim da mi odgovorite na sljedeća pitanja;
koliko su sigurne kao kontracepcijsko sredstvo? da li su uistinu toliko štetne za organizam? Kako bih bila sigurna da sam zaštićena od neželjene trudnoće,moj dečko i dalje ćemo prakticirati prekinuti snošaj, tj. da on ne svrši u mene. Da li je to pametno s tim da ću uzimati i diane pilule?
Unaprijed zahvaljujem!

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

06.01.2008. 19:30

Draga Nina, na krivim mjestima na Internetu ste čitali. Molim da pročitate par stranica ovog foruma. To će vas smiriti i dati vam odgovore na pitanja. Imajte na umu da je svejedno kako se tablete zovu, Diane, Logest ili nekako treće, pravila su za sve ista.