Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Gubitak zelje za spolnim odnosom


Autor Poruka

brankaA

02.04.2017. 16:25

Postovani, vec godinu dana pijem kontracepcijske pilule Logest i primjetila sam da mi se od tad zelja za spolnim odnosom drasticno smanjila, gotovo i nestala.Navedeno sam rekla ginekologinji i pitala da li da mozda promijenim kontracepcijske pilule ali je rekla da je to sve isto i preporucila neku kremu Vagisan za vlazenje koju sam i kupila ali pomoci nema. Imam 36 god. i rodila sam dvoje djece, s muzem se odlicno slazem i privlaci me ali zelje nemam, razgovarala sam i o ugradnji spirale ali gin.kaze da je ne moguce tj.da ne preporuca jel imam stalno neku ranicu i to kontroliram svakih 6 mj na papa testu jer nije bio prije god dana nesto u redu, ali sad je sve pod kontrolom. Dok nisam pila kontracepciju i dok sam dojila i pila mislim Dabroston ako se dobro sjecam kontracepcijske pilule uglavnom neke sto mogu i uz dojenje sve je bilo ok tj.imala sam normalno zelju...ne znam sto mi je ciniti jer sam ne zadovoljna, nisam zatvorena i s muzem sam pricala o svemu i koliko god se trudili pomak je gotovo nikakav, a ne bih htjela prestat koristit kontracepciju jer ne zelim vise radati. Imate li mozda kakvu preporuku, da li mozda ipak postoje neke bilo tablete ili kontracepcijske pilule uz koje bi se povecala odnosno vratila zelja. Unaprijed hvala na odgovoru
Lp

Ivo Balenović, dr. med.

02.04.2017. 18:00

Poštovana,
oralna kontracepcija može smanjiti libido kod žena koje je uzimaju. Ukoliko Vam je papa test sada dobar možete ugraditi spiralu. Ono što može povećati želju za seksom je rekreacija i određena hrana (npr. čokolada). Kod žena, za razliku od muškaraca osim hormona, emocije imaju važnu ulogu kada je riječ o seksualnoj želji.