Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


jako zabrinuta


Autor Poruka

mimi-mkd

30.03.2017. 20:35

Postovani,proslog juna imala sam medikamentni abortus,dao mi je ginekolog mifepristol cime se izaziva efekat spontanog abortusa, krvarila sam dugo ali ocistila sam se,proslu menstruaciju dobila sam 28.02 a 19.03 imala sam spolni odnos sa zastitom sa jednim deckom on kaze da nije pukao kondom ali meni bilo sumnjivo posto sam bila jako mokra dole sad nezz mozda je to bilo i od mene,i od toga sam stalno pod stresa a i sam pregladjena stalno mi hladne noge evo mi kasni vec 2 dana sise me ne bole ali boli me stomak stalno kao da cu dobiti vec nekoliko dana imam traume jos od proslog abortusa i ne bi zelela opet abortirati a ne mogu ni roditi ako sam ne daj boze trudna opet.Molim vas za vase mislenje,brinem se mnogo sad

Ivo Balenović, dr. med.

31.03.2017. 10:00

Poštovana,
ako imate redovne cikluse od 28 dana odnos ste imali u vrijeme neplodnih dana. Uz zaštitu kondomom mala je vjerojatnost trudnoće. Jedini način da se uvjerite da li je slučajno došlo do trudnoće je da učinite test.

Ne znam sta

02.04.2017. 13:45

Doktore diane sam do sada pila oko 11/ 12 sati. Mjesecnicu sam imala i danas sam krenula sa novim blisterom u pola 2, ali posto se sat pomjerio unaprijed, da li to predstavlja neki probb mom organizmu i da li mogu slobodno imati odnose? Da li bih trebala od sutra ponovo pitii u 12h ili nastavit u pola 2? Hvala Vam

Ivo Balenović, dr. med.

02.04.2017. 18:40

Poštovana,
to ne predstavlja nikakav problem. Neće smanjiti kontracepcijsku učinkovitost, a vi nastavite uzimati otprilike uvijek u isto vrijeme - kada Vam najviše odgovara.