Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


kašnjenje menstruacije nakon prestanka uzimanja diane 35...pomoć


Autor Poruka

snowflake

09.04.2008. 11:15

Pila sam diane 35 zadnjih 6 godina. Prije mjesec dana sa ih prestala uzimati jer sam se dosta udebljala dok sam ih pila. Dok sam ih uzimala decko i ja nismo koristili nikakvu drugu kontracepciju i sve je bilo u redu. Sad koristimo kondom,stvarno smo oprezni,nijedan nije puknuo ni skliznuo. Međutim,zabrinuta sam jer mi menstruacija kasni vec 2 tjedna. Vjerujem da nisam trudna,ali htjela bi cuti i misljenje strucnjaka. Pilule sam i pocela piti zbog jako neredovitih menstruacija i policisticnih jajnika. Sad me zadnjih mjesec dana stalno pomalo bole jajnici i trbuh povremeno kao pred menstruaciju,i imam malo jaci zuckasti iscjedak. Imam li razloga za brigu? Puno hvala unaprijed!

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

09.04.2008. 11:55

Mislite, da li ste trudni? Vaše šanse za trudnoću sa policističnim jajnicima i neredovitim menstruacijama su vrlo teoretske i inače, a uz pravilnu upotrebu kondoma nikakve. Ne znam samo zašto ste prestali koristiti Diane, budući da ćete stalno biti zabrinuti a) jeste li trudni b) zašto su vam menstruacije neredovite. A neredovite su bile, i očito će takve i biti, nažalost. Niste se udebljali od Diane, nego od sindroma policističnih jajnika.