Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Lyndette 30 i menstruacija


Autor Poruka

petricazg

05.12.2017. 16:21

Poštovani prije dvije godine sam pila ove tablete i nikakvih problema nije bilo, sad nakon pregleda i vađenja krvi doktorica mi ih je opet preporucila i 24.11 s prvim danom menstruacije sam ih počela piti , inače mi traje 6dana. No danas je 05.12. a ja krvarim sve obilnije i obilnije, doktorica me naručila u četvrtak i rekla da ih prestanem piti. Mene zanima pošto sam sad malo i preplašena, da odem na hitnu ili da čekam četvrtak, jer krvarenje je sve jače i jače.

Ivo Balenović, dr. med.

06.12.2017. 09:20

Poštovana, savjetujem da idete na hitnu da se ustanovi zbog čega je nastupilo tako obilno krvarenje. Tablete ne bi bile uzrok tome.

petricazg

08.12.2017. 08:45

Vaš odgovor sam vidjela tek jučer, otišla sam kod svoje doktorice (krvarenje je oslabilo ali jos traje) ona je nakon ultrazvuka (koji je trajao 30sec) zakljucila da mi tablete nisu pasale, al nek s idućom menstruacijom probam jos jednom ,a onda ak se nastavi da cemo mijenjat. Stvarno nisam pametna i zabrinuta sam, vjerojatno cu otici negdje privatno na pregled. Zahvaljujem jos jednom na Vašem odgovoru.

Ivo Balenović, dr. med.

08.12.2017. 14:55

Poštovana, ako je ginekološkim i uzv pregledom utvrđeno da je sve u redu, tj. da ne postoje uzroci kao što je npr. polip, miom i sl., a Vi ste obilno krvarili, savjetujem da učinite laboratorijsku analizu: kompletnu krvnu sliku, testove zgrušavanja krvi i hormonski status.