Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Mogucnost trudnoce


Autor Poruka

Valentina1406

18.11.2017. 22:05

Postovani dokotre,prije svega se ispricavam na otvaranju nove teme ali nigdje nisam mogla naci slucaj kao moj
Molim vas pomozite mi jer ludim i jako me strah.Naime djevica sam i nikad niti prst nije bio u mojoj rodnici jer me boli i jos nisam spremna na nesto vece od petinga i oralnog zadovoljavanja sa svojim deckom
Prije tocno tjedan dana odnosno subotu 11.11.2017. zadovoljavala sam se oralno s deckom i pomocu prstiju.To je bilo na 9.dan mog ciklusa koji traje od 28-30 dana.Ja sam njega oralno zadovoljavala i nakon sto je svrsio dio sperme je zavrsio u mojim ustima a dio se prolio niz njegov ud,nakoj toga uzela sam papirnati rucnik i obrisala svoje prste a nakon toga odmah njegov penis i nakon toga zguzvala rucnik i bacila ga u smece,i nakon toga tom rukom na kratko prosla preko svog spolnog organa(dirala sam usne i klitoris) da provjerim jesam li jos vlazna.Mene zanima postoji li ikakva mogucnost trudnoce ako se sto sperme naslo na mojim prstima nakon brisanja njegovog spolnog uda a da su mi prsti bili u doticaju samo sa usnama i klitorisom nikako rodnicom.Nakon toga sam odmah obrisala vlaznom maramicom vaginu i oprala ruke kao i moj decko te me nastavio zadovoliavati.U ovih zadnjih tjedan dana me bolio trbuh zbog ovulacije a zadnja 3 dana imam pojacano mokrenje,bol u donjem dijelu leda i bol u donjem dijelu trbuha.Cini mi se da je mjehur u pitanju tj ni sama vise ne znam jesu li to neki znakovi trudnoce ili je samo u pitanju neka lagana prehlada.Molim vas za odgovor i unaprijed hvala!

Ivo Balenović, dr. med.

19.11.2017. 11:10

Poštovana, prema svemu navedenom ne postoji nikakva mogućnost trudnoće. Simptomi su vjerojatno od urinarnog trakta.

MMO2912

20.11.2017. 19:20

Poštovani, pijem pilule Yaz od početka ove godine. Pilule pijem redovito i nisam ni jednu preskočila ili zaboravila popiti. 28.10. imala sam spolni odnos s dečkom. Uz pilule koristili smo i kondom te nije svršio u mene nego vani. Već 5 dana imam grčeve u abdomenu i grčeve slične menstrualnima, ali bi menstruaciju trebala dobiti tek 30.11. Također, pojavila se nekakva viroza u gradu i svima je loše i svi imaju bolove u stomaku. Imam proljev nakon skoro svega što pojedem, ali smanjuje se sada. Danas sam imala užasne bolove rodnice.
Sex nije trajao dugo i koristili smo 3 kontracepcije (pilule, kondom i prekinuti snošaj) i mislim da ne bi trebala biti trudna no ipak zanima me vaše mišljenje.

Ivo Balenović, dr. med.

21.11.2017. 16:20

Poštovana, radi se o virozi. Nema šanse za trudnoću.

TinaVale

22.11.2017. 22:20

Pozdrav. Pitanje kako se moze izazvati pobacaj, osim pilula za pobacaj.Hvala

Ivo Balenović, dr. med.

23.11.2017. 11:20

Instrumentalno (kirurški) ili medikamentozno. Isključivo u bolnici.