Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


mogućnost trudnoće?


Autor Poruka

16.04.2008. 22:50

Poštovana doktorice,
već više od godinu i pol pijem Yasmin i zaista ih redovito uzimam, nikad nisam propustila nijednu tabletu no unazad zadnja 3 mjeseca imam nekako čudne promjene raspoloženja (recimo da sam nekako emotivnija neog prije), na grudima su mi se pojavile vidljive vene i čini mi se da mi menstruacija nije obilna kao prije, no pojavljivala se na vrijeme. Nikakve lijekove nisam koristila tokom ovih godinu i pol, osim Lupoceta za glavobolju tu i tamo i ne znam imaju li možda kakvog učinka na sve to oni lijekovi koji se stavljaju u zub prilikom popravljanja zubi jer sam kod zubara bila.
Pa me zanima, s obzirom na simptome, postoji li uopće šansa da sam trudna uz redovno uzimanje kontraceptiva? I da li se trudnoća uopće može na ikoji način održati tokom kontracepcije?
Unaprijed vam se mnogo zahvaljujem na odgovoru!

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

17.04.2008. 00:35

Vaši simptomi nemaju veze s trudnoćom, a ni previše s Yasminom. Nemojte trošiti svoje vrijeme razmišljanjem o takvim glupostima, a i ja bih vam bila zahvalna. Ponavljam po tko zna koji put, žena zna kad je trudna. Kad budete, znat ćete po čemu.