Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


prestanak pijenja pilula - pitanje


Autor Poruka

upitnik85

05.01.2009. 18:55

Postovana doktorice,
za pocetak zelim vam sretnu i uspjesnu 2009.godinu happy
Buduci su mi vasi odgovori do sada bili od velike pomoci, nadam se da cete mi pomoci i sa mojim novim ''problemcicem''
Prosli mjesec popila sam zadnju tablicu Logest-a te buduci mi je doslo vrijeme za krvne pretrage i posjet ginekologu (a i recept mi je istekao happy )ovaj mjesec pilule ne trosim, a mislim da ce mi pauza neko vrijeme i potrajati, barem dok sve potrebne pretrage ne obavim.
E sad, buduci dulje vrijeme uzimam pilule zaboravila sam kako je to kad mi jajnici nisu ''uspavani'' te ovaj mjesec osjecam kao neki pritisak u podrucju jajnika, nista strasno, ali ''osjecam ih''. Osim toga i grudi su mi lagano napete, kao u vrijeme PMS-a. Da li je to normalno ili?? Nisam imala nezasticenih spolnih odnosa i doista ne znam cemu taj PMS usred ciklusa.
Unaprijed hvala,
lijep pozdrav

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

05.01.2009. 22:50

Nije to pms nego ovulacija happy. Sve normalno, ne brinite.

dragonborn

21.06.2016. 12:30

Poštovani, istekao mi je rok od godinu dana uzimanja pilula, nisam ih dobila ovaj mjesec na recept dok ne obavim sve pretrage,međutim imala sam spolni odnos tokom sedam dana pauze,jesam li i tada bila zaštićena ili može doći do trudnoće ako idući ciklus ne počnem piti pilule? Lijep pozdrav

Dejan Šakoronja, dr. med.

21.06.2016. 17:55

Zaštićena ste i u pauzi.