Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Rast grudi kontracepcijeske pilule


Autor Poruka

User999

07.05.2015. 22:25

Dok sam pila yaz primjetila sam da su mi se grudi povecale za neki broj-dva, kako sam promjenila pilule one nestaju. Zapocela sam logest ovaj mjesec. Koji to hormon utice na taj rast grudi htjela bih koristiti neku kontracepciju koja ce dobro uticati i na to polje. Takodjer imam problema s aknama.

I jos jedno pitanje da li smijem prekinuti s logestom bez da potrosim cijelu tablu, i zapoceti s nekim drugim pilulama na vasu preporuku uz dodatnu zastitu??

Kad upitam svoju ginekologinju da mi preporuci neke tablete ona je uporna s tim da koristim yaz jer imam 19 god. Ali on mi nikako ne odg imam glavobolje zbog njega i mood swings (koristila sam ga 7 mjeseci).
Molim Vas pomozite mi, hvala Vam puno unaprijed happy

Dejan Šakoronja, dr. med.

09.05.2015. 03:15

Popijte do kraja terapiju, a dalje se morate dogovoriti sa svojom liječnicom. Pilule se ne daju za poticanje rasta grudi, tome ne služe.

teic0

06.06.2017. 09:40

Postovani
Koji razlog rasta grudi u 20ima moze biti? A nisu pilule niti trudnoca? Sad cu navrsiti 21 i grudi su mi duplo vece nego su bile do 20e. Prije su bile male jedva da se ista i vidjelo a sada su B kosarica. Kako su u godini dana i tek u 20ima pocele rast, koliko je cesto tako nesto?

Ivo Balenović, dr. med.

06.06.2017. 15:40

Poštovana, na rast grudi osim trudnoće utječu hormoni, debljanje ili mršavljenje i one se mijenjaju tijekom cijelog života. Ukoliko osim rasta grudi primijetite i iscjedak preporučam da odredite razinu prolaktina u krvi.