Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


smedi iscjedak!


Autor Poruka

10.02.2008. 04:55

ovako pila sam diane , zadnja kutija mi je bila u 12 mj , ,da bih prestala piti ,u 1 mj sam normalno imala menstruaciju ,bez tableta.znaci ne pijem ih vec 2mjeseca , zbog nuspojava, visoki tlak, secer, neznam da li se od njih moze dobiti , ali vec par dana mjerim secer i bio mi je 9.5, pa 7.2...evo da bi mi vec 2-3 dana primjetila na dnevnom ulosku smedi iscjedak, napominjem imam policisticne jajnike,i problema sa hormonima.imam 27god.ali velim to nije obilni iscjedak, vec kao neka mrlja.da li je to sada pooting, ili mi se mozda tijelo privikava na moje hormone ,ili mi se cisti od umjetnih hormona,i imam uzasna peckanja pri mokrenju i zarenjei i obilni zutosmeckasti iscjedak neugodnog mirisa.nadam se da cete mi odgovoriti.hvala

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

10.02.2008. 14:00

Zbog ovog što ste naveli morate kod ginekologa i kod doktora opće prakse, ja vam ovako ne mogu puno pomoći. Osim da vam kažem da ne postoji "čišćenje tijela od hormona", vaš spotting je naravno vezan uz PCOS.