Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


yasmin


Autor Poruka

strika

09.02.2008. 16:10

draga doktorice..zadnji ste me puta tako pohvalili da sam cvala dva dna..pa vam hvala na tme..evo sada imam još jedno pitanje..danas mi je pretposljednja tableta popila sam ju u pola8ujutro i oko 12 sati sam dobila proljev..prošlo je dakle 4i pol sata...znam da curama savjetujete da ako dobiju proljev 3-4 h nakon što su popile pilulu treba uzeti dodatnu..taj sam vaš savjet prije poslušala al neznma da li bi trebala i u ovom slučaju..moim vas odg što prije da mi ne proše tih 12h..hvala vam..i ugodan vikend želim..

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

09.02.2008. 21:10

Hvalim kad netko zasluži happy
Popijte i tu zadnju tabletu večeras, a onda nakon pauze od 7 dana nova kutija. Neće biti problema, zaštita pouzdana i u pauzi.

ivancica7

20.02.2008. 13:50

Postovana doktorice!
Pocela sam piti Yasmin prije pola godine i ubrzo mi se pojavila candida. Prije 2 tjedna sam presla na Logest (zbog manje estrogena) i koristim Rojazol vagitorije (kremu ne, jer me od nje peku usne) no problem je jos uvijek tu... Da li moram prestati uzimati pilule? Mogu li ikako ostati na njima i izlijeciti Candidu drugacije (Diflucanom il cime vec) ?
Unaprijed hvala