Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Zaboravljene dvije pilule u prvom tjednu


Autor Poruka

Lela2101

01.06.2018. 09:55

Poštovani,

Koristim kontracepciju Axira35 vec godinu dana redovito. No desilo se da sam tjekom prvog tjedna novog ciklusa zaboravila popiti 6. I 7. Pilulu novog blistera. Znaci u utorak 15.5. I 16.5. Zaboravila sam popiti pilule. 17.5. Sam primjetila da nisam popila dvije uzastopne pilule te toga dana popila sam dvije pilule, jednu zaboravljenu i pilulu za taj da.. Drugu zaboravljenu nisam pila. Nisam bila sigurna dal da je bacim ili popijem. Nakon par dana od zaboravljenih pilula točnije 20.5. Imala sam spolni odnos s deckom koji je ejakulirao u mene. Sad sam u pauzi od sedam dana i ocekujem menstruaciju.. Kolika je mogucnost da sam trudna??? Nadam se da sam dovoljno dobro objasnila i opisala situaciju, molim vas hitan odgovorr.. Neznam dal da nastavljam sa novim blisterom ili sta da radim?

Ivo Balenović, dr. med.

01.06.2018. 10:50

Poštovana, pričekajte krvarenje. Ukoliko ne dođe u idućih 5 dana učinite test na trudnoću. Šansa za trudnoću je mala, ali ipak postoji.