Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


mišljenje o čvoriću ispod pazuha


Autor Poruka

lbandalo

02.11.2009. 13:20

Poštovani doktore,
molim vaše mišljenje i savjet o sljedećem.
Rodila sam prije 7 tjedana i dojim dijete. U trudnoći, zbog bojazni o nekim promjenama koje sam primjetila na dojkama, obavila sam par pregleda i uzv-a dojki kod prof. Brkljačića u KB Dubrava i U Poliklinici Svećnjak kod dr. Sorić i sve je bilo u redu. I prije trudnoće sam išla na preglede i sve je bilo u redu. Uputa je kontrola tek nakon prestanka dojenja i uspostave menstrualnog ciklusa. Sada sam ispod pazuha napipala mali bezbolni čvorić odmah ispod kože, na vanjskoj strani pazuha prema leđima. Da li smatrate da imam razloga brinuti se da je to povezano s eventualnim procesom u dojci s obzirom da su pregledi prije 5 mjeseci pokazali da nema nikakvih suspektnih tvorbi? Naravno, ja bih otišla na pregled ali koliko sam shvatila dok dojim ništa se neće vidjeti. Da li otići i pogledati uzv-om samo pazuh?
Hvala!

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

30.11.2009. 22:35

Prvo otiđite na najobičniji liječenički pregled, a tek nakon toga će vas liječnik uputiti na eventualne daljnje pretrage.