Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Titranje ispod grudi


Autor Poruka

remote

07.06.2008. 16:50

Poštovani, ja doista ne znam na koji forum ovdje bih smjestio ovu temu pa sam odlučio ovdje, unaprijed se ispričavam ako sam pogriješio.
U zadnja dva-tri tjedna mi se zna dogoditi da ispod desne dojke mi "zatitra" koža (muškarac sam), to mogu usporediti samo s onom situacijom kada vas muči živac koji stalno titra htjeli vi to ili ne. No meni je ovo već duže vrijeme, nije svaki dan, ali je sad dovoljno često da sam obratio pažnju na to.
Također, kad se to dogodi u tijelu, plućnom krilu...ne znam točno definirati gdje, osjetim kao neki "protok mjehurića", kako bih to usporedio kao kad pijete sok na slamku i već kad je sok pri kraju, poput neke hrapavosti.

Ne osjećam nikakve druge tegobe npr.da otežano dišem ili da me nešto boli. Sve što mogu povezati jest to da u zadnje vrijeme bildam i radim vježbe za prsa, no ne pretjerujem. Također pijem suhi pivski kvasac u kapsulama...Kako ne mogu posjetiti doktora naredna dva-tri dana bio bih zahvalan nekom savjetu ukoliko se itko susreo sa sličnim simptomima. Tek toliko da vidim što mogu očekivati...Hvala!

Naveo bih još da ne pušim cigarete niti pijem alkohol, kavu ni ništa slično, no budući da ukućani puše cigarete pasivan sam pušač...Hvala!

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

15.06.2008. 21:35

Pogriješili ste ! Na ovom forumu ne možete dobit odgovor na vaše pitanje.