Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


uz dojke


Autor Poruka

asmira

10.05.2008. 13:25

Postovani ,
Imam 30 god i prije godinu dana pojavilo mi se crvenilo na kozi dojke .Otisla sam kod doktora ginekologa i utvrdio je da se radi o upali i da je to masno tkivo.Upalu sam izlijecila antibioticima ali posle toga pred svaku mjesecnicu imam jaku bol i pojavljuje mi se gnojni cep na areoli .Ponovo sam otisla kod doktora i propisao m je garamycin mast po potrebi i ako se ponovo pojavi da se javim da mi to ocisti.Doktor me ubjeduje da nije nista opasno i da nemam razloga za zabrinutost ali ja nisam bas sigurna ,stoga vas molim da mi date svoje misljenje ,inace je doktor veoma cijenjen i dobar.Zadnji uz dojke sam uradila 25.3 2008. i glasi; Kontrolni ultrazvuk dojki:parenhim u obje dojke reduciran ,zamijenjen masnim tkivom.U parenhimu obje dojke ne uocavaju se patoloske promjene.U desnoj axili ne uocavaju se uvecane limfne zlijezde ,u lijevoj axili registruje se uvecana limfna zlijezda 14mm postupalno izmijenjena. Kontrola za 6 mjeseci u slucaju secerniranja javiti se radi obrade zarista.

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

18.05.2008. 22:20

Ultrazvukom kod vas nisu nađene patološke promjene. To je ono što vam piše u nalazu. Ostalo ne mogu niti smijem komentirati samo na temelju opisa stanja od strane bolesnice. Ako nemate potpuno povjerenje u svog liječnika, otiđite na pregled drugom liječniku.